LOGO PANDIKTYON
+49 2234 918130
contact@pandiktyon.eu

πανδίκτυον - pandiktyon

.

w w w . p a n d i k t y o n . e u

Sie befinden sich auf der Seite
Infos über Pandiktyon
START
Impressum
Team

.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ είναι η Λέξη που συμπυκνώνει τις επιθυμίες κάθε σύγχρονου επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο χώρο της Κοινής Αγοράς. Γιατί πέρα από τις κοινοτικές οδηγίες και το αόριστο νομικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάθε χώρα έχει τις ιδιομορφίες της, μια διαφορετική εμπορική νοοτροπία και το καθόλου ευκαταφρόνητο εμπόδιο της γλώσσας και της άμεσης επαφής.

Αυτή την ανάγκη πολλών ελληνικών εταιριών έρχεται να καλύψει μελλοντικά το γραφείο μας με έδρα την Αθήνα και την Κολωνία, μια μεγαλούπολη στην καρδιά του περισσότερου αναπτυγμένου κρατιδίου της Γερμανίας, της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας.

Το γραφείο μας στελεχώνεται από επιστήμονες που μεγάλωσαν, σπούδασαν και εργάζονται στη Γερμανία. Γνωρίζουν άριστα την οργάνωση, την οικονομία, το νομικό πλαίσιο των εμπορικών συναλλαγών, αλλά επίσης, πράγματα που συνήθως είναι περισσότερο χρήσιμα, όπως την άριστη γνώση των δύο γλωσσών και της νοοτροπίας των δύο λαών.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν:

♦   Να κάνετε οικονομία χρόνου και χρήματος.

♦   Να διαφημίσετε τον κύκλο εργασιών σας στη Γερμανία σοβαρά και
.....υπεύθυνα.

♦   Να αυξήσετε με σιγουριά τις επιτυχίες σας.

♦   Να σας εκπροσωπούν δυναμικά σε κάθε περίσταση και να
.....
διεκπεραιώνουν κάθε είδους εργασία με ποιότητα, γνωριμίες,
.....ταχύτητα και εχεμύθεια.

.---

.

Το ΠΑΝΔΙΚΤΥΟΝ είναι μια νέα ιστοσελίδα που προσπαθεί να καλύψει ζωτικές ανάγκες της ελληνικής παροικίας στην Γερμανία και στην Κεντρική Ευρώπη. Συγχρόνως όμως δραστηριοποιούμαστε και στον επιχειρηματικό τομέα αναζητώντας νέες ευκαιρίες, ιδέες και συνεργασίες μεταξύ ελληνικών και γερμανικών εταιρειών. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε ελληνικές επιχειρήσεις στις εξαγωγικές τους προσπάθειες. Μπορούμε να αναλάβουμε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση προώθησης πωλήσεων στην γερμανική και ευρωπαϊκή αγορά, αλλά επιθυμούμε επίσης να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας ως αντιπροσωπευτικός εμπορικός οίκος.

Έτσι το www.pandiktyon.eu φιλοδοξεί να εξυπηρετήσει ένα αρκετά μεγάλο φάσμα θεμάτων επικεντρώνοντας την προσοχή μας σε ζητήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων, τεχνογνωσίας και καινοτομιών και εξειδικευμένων υπηρεσιών προώθησης εξαγωγών, πάντα σε συνδυασμό με την κοινωνική και επαγγελματική ζωή των Ελλήνων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ιδιαίτερα στην Γερμανία. Ενώ η ιστοσελίδα μας είναι ακόμη υπό κατασκευή, εμείς ήδη συνεργαζόμαστε με εταιρείες και έμπειρους συνεργάτες, γεγονός που γίνεται αντιληπτό από την παρουσίασή μας και την θεματική προβολή των διαφόρων δραστηριοτήτων. Καθημερινά επισκέπτονται πολλοί ενδιαφερόμενοι το www.pandiktyon.eu δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο μια συστηματική δικτύωση και ανταλλαγή πληροφοριών.

Στην προσπάθειά μας για συνεχή αναβάθμιση και βελτίωση της ιστοσελίδας μας προσφέρουμε την δυνατότητα δωρεάν καταχωρίσεων για τις εξής κατηγορίες:

  • καταχώριση βιογραφικών σημειωμάτων για όσους αναζητούν εργασία. Ο δικτυακός τόπος αυτός απευθύνεται σ’ αυτούς που σχεδιάζουν σε μεσοπρόθεσμη βάση την επαγγελματική τους σταδιοδρομία αλλά και στις εταιρείες που ψάχνουν για κατάλληλα στελέχη. Η καταχώριση και η παρουσίαση του βιογραφικού θα γίνεται σύμφωνα με τις προσωπικές επιθυμίες του ενδιαφερόμενου χρήστη. Μπορείτε να επισυνάπτετε την αγγελία σας σε μορφή PDF ή WORD.
  • Δημοσιεύσεις με χρήσιμες συμβουλές και υποδείξεις σε νομικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά και διάφορα άλλα ζητήματα που αφορούν την καθημερινή μας ζωή στην Γερμανία ή και στην Ελλάδα.
  • Δημοσιεύσεις οικονομικών (με την ευρεία έννοια) κειμένων ή εργασιών με ιδιαίτερη έμφαση στην πρακτική εφαρμογή των θεμάτων έρευνας.
  • Αγγελίες για μεταφράσεις, μαθήματα ή άλλες συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Οι καταχωρίσεις αυτές είναι δωρεάν και χωρίς καμία άλλη υποχρέωση εκ μέρους σας. Η σύνταξη και η διαρρύθμιση του κειμένου πρέπει να γίνει βέβαια από τους ενδιαφερόμενους. Η αναζήτηση είναι εύκολη και οι δημοσιευμένες αγγελίες είναι ομαδοποιημένες.

Για τους όρους συμμετοχής και την προστασία προσωπικών δεδομένων παρακαλούμε να διαβάσετε τις σχετικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας.


..

www.PANDIKTYON.eu

DAS SERIÖSE SPEZIALISTENNETZ MIT INFOS UND DIENSTLEISTUNGEN FÜR EINE GRENZENÜBERGREIFENDE ZUSAMMENARBEIT

Wir suchen:

- neue Ideen -

- freie Mitarbeiter -

- Zusammenarbeit -

- Firmenvertretungen -

-Möchten Sie bei uns etwas

kostenlos veröffentlichen?

.

Οδηγίες και διαχείριση προσωπικών δεδομένων

·        Οι καταχωρίσεις στο www.pandiktyon.eu είναι εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία άλλη υποχρέωση για τους χρήστες.

·        Η αποστολή προσωπικών πληροφορικών με τη μορφή βιογραφικού ή άλλου σημειώματος προϋποθέτει την γνώση και την αποδοχή των παρακάτω όρων.

·        Οι καταχωρίσεις περιέχουν μόνο τα στοιχεία που περιλαμβάνουν οι χρήστες στά βιογραφικά τους σημειώματα ή σε οτιδήποτε άλλες δημοσιεύσεις. Οι χρήστες ενθαρρύνονται να μην περιλαμβάνουν σε αυτά ευαίσθητα προσωπικά τους δεδομένα.

·        Πρέπει να τονισθεί ότι οι αγγελίες και τα βιογραφικά σημειώματα διεκπεραιώνονται αποκλειστικά μόνο από την ιστοσελίδα. Για αυτό πρέπει οπωσδήποτε να αναγράφετε τα κατάλληλα προσωπικά στοιχεία (τηλέφωνο, φαξ, email, διεύθυνση) για να έχουν οι ενδιαφερόμενοι την δυνατότητα να έλθουν άμεσα σε επαφή μαζί σας.

·        Τα βιογραφικά σημειώματα δεν υπόκεινται σε καμία άλλη επεξεργασία.

·        Το μέγιστο διάστημα προώθησης του βιογραφικού σημειώματος είναι 120 ημέρες.

·        Οι χρήστες μπορούν να ανανεώσουν ή να διαγράψουν τα προσωπικά τους δεδομένα (ή άλλες δημοσιεύσεις) όποια στιγμή το επιθυμούν.

·        Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρίσεων και δημοσιεύσεων βαρύνει αποκλειστικά τους χρήστες.   

·        Τέλος, το www.pandiktyon.eu διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής καταχωρίσεων ή δημοσιεύσεων όταν γίνει αντιληπτό ότι αυτές ξεφεύγουν από τα πλαίσια της ιστοσελίδας μας ή παραβιάζει ηθικές αρχές και νομικούς κανόνες.


Diese Internetseite befindet sich im Aufbau - Die Informationen sind momentan nicht auf dem neuesten Stand!